9.10.2023 11:20
Pallokerho Keski-Uusimaa

K-Supermarket Hyrrä - Ostoksista tukea seuralle

Joko olet kantanut kortesi kekoon?

Mitä enemmän kannattajat asioivat K-Supermarket Hyrrässä, sitä suuremman sponsorointipotin seura saa. Rekisteröidy kannattajaksi ja osallistu varainhankintaan, rekisteröityminen vie vain hetken. Rekisteröityminen ei vähennä jäsenen omia Plussa-etuja tai pisteiden sekä Plussa-rahan kerryttämistä. Seuran varainkeruuseen osallistuminen onnistuu siis kätevästi hoitamalla ostokset Tuusulan K-supermarket Hyrrässä. Jokainen Plussa kortille tehty ostos kerryttää pottia.

Ohje rekisteröitymiseen:
1. Siirry osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta ja kirjaudu sivustolle sisään
2. Mikäli jäsenellä ei ennestään ole Plussa-korttia, onnistuu kortin hakeminen täältä: https://plussa.fi/liity.
3. Jos et ole aiemmin kirjautunut Plussa.fi-sivustolle, luo K-tunnus Plussa-korttisi avulla – se onnistuu helposti
4. Kun olet kirjautunut sisään, kannattajaksi pääsee liittymään valitsemalla ”Omat Tiedot” ja sitten ”Sponsorointikohteet”
5. Valitse ”Liity kannattajaksi”, lisää avoimeen kenttään koodi SP10032 ja liity jäseneksi. Saatte liittymisestänne vielä vahvistuksen
sähköpostiin.

K-Supermarket Hyrrässä on myös laatikko pullonpalautuskuiteille, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa seuran vähävaraisille pelaajille!

Tukirahasto
PKKU pelaajien perheet voivat hakea avustusta joukkuemaksuihin 15.10.-15.11. Hakuajan päätyttyä rahaston hallitus päättää tuen saajista. Tieto tuesta ilmoitetaan saajille joulukuussa.
Lue lisää tukirahastosta: https://pkku.fi/tukirahasto/pkku-tukirahasto